La Teràpia Craniosacral Biodinàmica és una aproximació terapèutica no invasiva, holística, molt suau i profunda, que accedeix al sistema nerviós afavorint el seu equilibri i la seva regulació.

La terapia Cráneo Sacral Biodinámica (TCSB), és un sistema de treball corporal molt subtil, no invasiu i delicat. S’origina en el camp de l’Osteopatia Cranial, éssent en l’actualidad una tècnica tant preventiva com terapèutica i en constant evolució.

Un aspecte fonamental del treball craniosacral biodinàmic, és recolzar la salut, afavorint l’equilibri del sistema nerviós, hormonal i la resta del sistemes corporals.

És  adhient per persones de totes les edats, beneficiant a: nadons, nens, adults i gent gran, així com en l ‘embaràs i pospart, després d’una operació, un accident o en condicions de fragilitat. A  personas amb qualsevol patologia física o  emocional, indicat també per persones en procès de recerca  i creixement personal, així como  acompanyament en procesos  terminals.

La Teràpia Cránio Sacral Biodinàmica, és una aproximació holística al ser humà. Considera a la persona íntegrament tant en els aspectes físics, emocional, mental i espiritual; acompanyant-te cap a un estat armònic per funcionar en el teu plè potencial de salut i benestar.

Copyright © 2022 Osteopatia Garraf